Notify me when this app updates or price drops

Infringement Report

Free

About This App

LAST UPDATED:
Jan 13, 2014
CURRENT VERSION:
REQUIREMENTS:
APP SIZE:
APP SCORE:
Avg. score: 1
Rating: 15763

Users who viewed this also viewed

PHOTOgraphia

TOTAL DOWNLOADS:
199,838
TECH SUPPORT:

PHOTOgraphia Description


Prin spectaculoasa evolutie a mediului digital, fotografia a devenit, in doar cativa ani, cea mai accesibila modalitate de exprimare artistica. In prezent, poate mai mult ca niciodata, educatia vizuala si artistica a fotografului entuziast a devenit conditio sine qua non, iar lipsa acesteia nu aduce beneficii unui domeniu care inca isi mai cauta argumente in fata publicului avizat si care inca se lupta pentru a fi pozitionat intr- un loc onorabil in istoria artei.

Consideram ca a sosit momentul ca fotografia romaneasca sa inceteze sa mai faca compromisuri pentru a „capata” valoare. Suntem intr-un moment de cumpana; putem alege directia potrivita sau ne putem narui sub propria incapacitate de a ne ridica, sub propriul entuziasm nestrunit.

Revista Photographia este o publicatie care se doreste a fi un partener onest si de incredere pentru fotograful pasionat, in cautare de informatie si repere. Cititorii nostri vor avea la dispozitie un continut atractiv care sa intampine dorintele si nevoile lor, sa defineasca noi asteptari, sa contureze o etica si un comportament fotografic cu baze profunde, sa-i ajute sa discearna, sa fie informati, sa inteleaga ca in fata fotografiei nu au doar drepturi, ci si responsabilitati, si sa aduca lumina acolo unde sunt doar umbre conturate nesigur.

„Dorinta nu are istorie”, scria Susan Sontag in cartea sa „Despre fotografie”. Dorinta de a schimba ceva, dorinta de a aduce in prim-plan oamenii talentati din acest domeniu, dorinta de a scoate fotografia romaneasca din compromisuri si din granitele invizibile ale ignorantei – aceasta dorinta are istorie si mai ales viitor!

Echipa editoriala: Ionut Balan, Gabriel T. Balanescu, Octavian Balea, Voicu Bojan, Daniel Chindea, Cristina Costieanu, Vlad Eftenie, Ana Moiceanu, Mihai Moiceanu, Cristian Paraschiv, Catalin Savulescu

Plata pentru abonament va fi percepută din contul iTunes în urma confirmării de către dumneavoastră. Abonamentul se reînnoiește automat după ce expiră perioada de valabilitate. Întotdeauna veți putea anula reînnoirea abonamentului cu cel puțin 24 de ore înaintea expirării perioadei curente. Abonamentul pentru un an costă doar 19,99 EUR.

Pentru mai multe informații legate de termeni și condiții, vă rugăm să vizitați: http://www.photographia.ro/termeni-si-conditii/.

Show full descriptionLess description

PHOTOgraphia Screenshots

User reviews of PHOTOgraphia

No reviews

Complete Your Review

0

Tag: PHOTOgraphia  PHOTOgraphia download, PHOTOgraphia free download, PHOTOgraphia download, PHOTOgraphia free download

Related iPhone & iPad apps

Related Android apps

Related Windows apps

Use Wish List to get notified when your favorite apps update and have a lower price.