Notify me when this app updates or price drops

Infringement Report

Free

About This App

LAST UPDATED:
Oct 01, 2011
CURRENT VERSION:
2.7
REQUIREMENTS:
1.6 and up
APP SIZE:
800k
APP SCORE:
Avg. score: 3.8
Rating: 150

Users who viewed this also viewed

Tokobagus

TOTAL DOWNLOADS:
23,400
TECH SUPPORT:

Tokobagus Description

Official Tokobagus app for Android

Tokobagus, classified ad app. Looking mobile phones, shoes, watches or job vacancy? Or willing to sell cars, houses and land for sell? All can be done from this app.

Classified category:
- Automotive
- Property
- Fashion
- Gadget
- Musical instrument
- Book
- Service
- etc

Tokobagus, jual beli bagus. Cari handphone, sepatu, jam tangan atau lowongan kerja? Atau mau jual mobil, rumah bahkan tanah? Semua bisa dilakukan dari app ini.

Kategori jual beli:
- Otomotif
- Properti
- Fashion
- Gadget
- Alat Musik
- Buku
- Jasa
- dll

Info lebih lanjut:
Website: www.tokobagus.com
mobile : m.tokobagus.com
Facebook: www.facebook.com/Tokobagus
Twitter: twitter.com/tokobagus
Permissions

Show full descriptionLess description

Tokobagus Screenshots

Google Play Comments

Adam
Kalo ada pilihan 0 bintang mah ane kasih 0 dah. Udah sesuai peraturan buat bikin iklan eh tetep aja error. parah!
Dwi
Loadingnya lambat walau di jaringan wifi yg cepat sekalipun. Search gak jalan sama sekali, jadi cari2x barang harus manual dari list! Bahkan category filtering gak pernah ada datanya. Kalau dipake lama untuk browse2x list barang, app nya force closed.
nyuni
List iklan non aktif walaupun udah direfresh ttp kosong dan muncul popup error message, pdhl harusnya ada isinya. Udah dicoba pake koneksi wifi jg sama aja. Pls fix it.

User reviews of Tokobagus

No reviews

Complete Your Review

0

Tag: Tokobagus  Tokobagus download, Tokobagus free download, Tokobagus 2.7 download, Tokobagus 2.7 free download

Related Android apps

Related iPhone & iPad apps

Related Windows apps

Use Wish List to get notified when your favorite apps update and have a lower price.